+31643110726 [email protected]

Portfolio

Brandblussticker.nl

De leukste muurstickers voor brandblussers!

Ontzettend leuk project geweest om te maken en te ontwikkelen. Mocht je ooit op zoek zijn naar leuke muurstickers die je kan combineren met brandblussers dan moet je hier zijn!

Stagebureau-amsterdam.nl

Mooi platform waar stagiaires en bedrijven elkaar kunnen vinden!

Het was erg leuk om deze site te maken. Van te voren was duidelijk besproken wat er allemaal in de site moest komen en vervolgens heb ik de vrijheid gekregen om ermee aan de slag te gaan. De klant was ontzettend tevreden met het resultaat en er hoefde weinig aangepast te worden.

StickySticker.nl

Ontzettend vrolijke muur- en raamstickers voor in huis!

Na aanleiding van Brandblussticker.nl ben ik ook benaderd voor StickySticker.nl. Wederom een ontzettend leuke webshop om te maken waar ik veel leuke dingen aan heb mogen toevoegen. Als je ooit een sticker op maat wilt hebben dan is dit de website die je moet hebben.

Birrefit.nl

Voor betaalbare bootcamps in Amsterdam moet je bij Birrefit zijn!

Hele leuke website gemaakt voor Birrefit. Op deze website kan je kijken wanneer er trainingen/bootcamps gepland staan en je daarvoor aanmelden. De tool waarmee afspraken gemaakt kunnen worden en waar mensen zich voor kunnen aanmelden werkt ontzettend prettig!

Voltbike.nl

Een stoere, compacte en mooie elektrische vouwfiets.

Ontzettend strakke website ontworpen voor Voltbike.nl. Op deze website vind jij de leukste elektrische vouwfiets van het moment. De elektrische vouwfiets is een leuke vervanger voor de snorfiets die het steeds zwaarder krijgt in de grote steden en is ook nog eens ontzettend betaalbaar. Op verzoek is de site strak en eenvoudig gehouden. Dit zorgt ervoor dat hij razend snel en erg overzichtelijk is.

Weekrecept.nl

Jouw boodschappenlijst voor de hele week

Een website waar wat uitdagingen bij kwamen kijken. Zo worden hier wekelijks nieuwe recepten geĆ¼pload zijn er wekelijks wijzigingen die standaard aangepast moeten worden. Ontzettend leuk om mee bezig te zijn en vooral mooi om weer iemand blij te hebben gemaakt. Heb je moeite met het bedenken van lekkere maaltijden voor de hele week, neem dan hier een kijkje en meld je aan.

Je website laten maken door DaansDesigns?

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan.

8 + 3 =