+31643110726 [email protected]

Werkwijze

Hoe maken wij jouw “Professionele website”?

Webdesign

Een strak en responsive uiterlijk

Je website wordt responsive gebouwd. Dit betekent dat de lay-out zich aanpast aan de breedte van het scherm. Zo krijgen je bezoekers ook de beste weergave op hun tablet of smartphone. Daarnaast zorgen we dat de website ontzettend snel wordt. Hierdoor raak je geen potentiële klanten kwijt tijdens het laden van de website.

SEO ready

Goede vindbaarheid in google

Wij zorgen dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google. Dit doen we door aan de achterkant alles goed te zetten en tegelijkertijd de ‘laad snelheid’ te optimaliseren. Hiermee krijg je hogere scores in de zoekresultaten. Je website is hierdoor beter vindbaar voor potentiële klanten en dat draagt voor een groot deel bij aan je zichtbaarheid.

Zelf beheren

Fijne cms om mee te werken

Na oplevering kun je zelf inloggen om teksten en afbeeldingen gemakkelijk zelf aan te passen. Zo blijf je de baas over je eigen website. Uiteraard word je hierbij niet in het diepe gegooid en nemen we rustig alle functies met je door zodat je precies weet hoe het werkt. Ook kan je ons altijd even aanvliegen als je er niet helemaal uitkomt. Service staat namelijk bij ons centraal!

Je website laten maken door DaansDesigns?

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan.

3 + 6 =